За нас

Добредојдовте

ХАМАЧИ  ДООЕЛ ШТИП е оформена во 1987 година . Со исклучителна посветеност во работата и врвниот квалитет на нашите производи . ХАМАЧИ  ДООЕЛ ШТИП е генерален дистрибутер на светски познати брендови кои со својот квалитет и технолошки предности доминираат на пазарот во Република Македонија.

Нашато основна цел е преку постојан контакт со нашите клиенти, да се усовршуваме и надградуваме во нашата работа и секогаш да бидеме спремни да одговориме на Вашите потреби со врвна услуга и квалитет.

Секогаш посветени на Вас.
Ви благодариме на соработката и разбирањето.

Со почит, тимот на  ХАМАЧИ

Espace-Hamachi
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0