Gorenje

  • All
  • Favorite
  • Популарни
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Gorenje DP7B – Кондензациска машина за сушење на алишта
Deal
Главни карактеристики: - А-класа на ефикасност на кондензацијата - Ги елиминира проблемите со вишокот на влажност при сушење облека - Shirt Steam - Пеглањето никогаш веќе нема да претставува проблем - Освежување (AirRefresh) - Брзо освежување на вашата гардероба - Спортска програма - Програма за постелнина - Програма за бебешка облека - Одложен почеток (StartDelay) - ChildLock - Сигурност за љубопитните деца - StableTech - Помалку вибрации. Помалку бучава - SoftSound - Нема иритирачки звуци - Автоматско цедење (AutoDrain) - Сeнзорскo сушење - Сензорска технологија за ефикасна работа
Espace-Hamachi
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0