Перална WTE 7536 XA (7 kg, 1000 rpm)

Add your review

18,990.00 ден

18,990.00 ден

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Woolmark (WM) Woolmark Apperal Care (сребро)
Програми број 15
Тип на електроника Дигитален дисплеј Временско задоцнување 0-24ч
Заштита од претекување на вода
Автоматски систем за прилагодување на водата
Класа за енергетска ефикасност (WM) A +++ (-10%)
Годишна потрошувачка на енергија (AE_c) (kWh) 156 kWh
Капацитет 7 (кг)
Максимална брзина на вртење (вртежи во минута) 1000
Длабочина – Неотпакувана (см) 49,0 см
Ширина – Неотпакувана (см) 60,0 см
Висина – Неотпакувана (см) 84,0 см
Помошна функција -1 предперење
Помошна функција – компактен станбен пареа
Тип на мотор Атлас 22мм Динамичка група Е450
Електронска контрола

Перална WTE 7536 XA (7 kg, 1000 rpm)
Перална WTE 7536 XA (7 kg, 1000 rpm)
Espace-Hamachi
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0